UA-116536481-1

Правила и условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Използване и достъп до този уеб сайт, както в България така и в международен план се осигурява 

от www.televisonset.com, както следва от условията, посочени по-долу.
Условия могат да се променят във времето без предупреждение, поради което е желателно да се проверяват редовно. 

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ПЛАЩАНЕ

                    Клиентът се съгласява да заплати цялата нетна сума указваща стойността на продукта във валута по избор от самият клиент, както и всички транспортни разходи, ако има такива. 
Избирате желаните продукт/продукти, които добавяте в своята кошница при избиране на виртуален бутон "КУПИ" позициониран към съответната стока. 
Продукта/продуктите се добавят автоматично към вашата "кошница" (намираща се в горната дясна част на уеб сайта).
В активната "Кошница" вие определяте количеството на стоката и потвърждава поръчката (чрез избиране на виртуален бутон „Продължи”);
1. ОПЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ.

За да продължи клиентът се регистрира (ако е нов потребител) или влиза в профила си ( ако е съществуващ потребител), Регистрацията не е задължителна! 

При нежелание за регистрация изберете опция "Плащане без регистрация".

2. ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕТО.

Необходимо е да се въведе информация: име, фамилия, телефон и адрес на доставка, полетата обозначени със "*" (звездичка) са задължителни чрез избиране на  виртуален бутон „Продължи”.

3. ДАННИ ЗА ДОСТАВКА.

Данните за доставка може да бъдат различни от въведените данни за плащане в предишната опция ТРЯБВА да ги ПРОМЕНИТЕ необходимо ако адреса на доставка е различен или при ваше желание на промяна на дадени данни, полетата обозначени със "*" (звездичка) са задължителни чрез избиране на  виртуален бутон „Продължи”.

4. МЕТОД НА ДОСТАВКА.

Доставката за момента се извършва със спедиторска фирма "ЕКОНТ" и цената е фиксирана до 2 килограма с левова равностойност между 4-6 лева и е валидна до офис на фирма ЕКОНТ. За повече информация посетете "ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА""Добавете пояснения или указания към поръчката си" - можете да ползвате това поле за допълнителна информация СПОДЕЛЕНА от ВАС за доставката на даден продукт, Пример(можете да изберете и друга спедиторска фирма да осъществи вашата поръчка)  -съвет първо се поинтересувайте за цени на доставка от официалните уеб-страници на избраната от вас фирма. По-горе описаната опция "Добавете пояснения или указания към поръчката си"  НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

чрез избиране на  виртуален бутон „Продължи”.

5. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ.

Към момента единствената опция е "плащане при доставката".  "Добавете пояснения или указания към поръчката си" полето се дублира и е описано по-горе. Отбележете опцията като първо ги прочетете внимателно и се запознайте с тях "Прочел съм и съм съгласен с условията в страница "Правила и условия"  чрез избиране на  виртуален бутон „Продължи”.

6. ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.

Тук се визуализира избраните от вас продукти, количество, както и единична цена, цена на доставка и обща цена.

чрез избиране на  виртуален бутон „Потвърди” приключвате вашата поръчка.

Ако е съществуващ клиент се показват адрес за доставка и телефон с възможност за промяна на данните и избор на начин на плащане. 

Ако е нов потребител/нерегистриран потребител се появява форма за регистриране чрез въвеждане на необходимата информация за изпълнение на поръчката ( e-mail, адрес, име, фамилия, телефон, адрес на доставка) и възможност за избор на плащане.
Клиентът потвърждава заявените данни от виртуален бутон Потвърди за финализиране и покупка на стока от www.televisonset.com


                                                                                                            Лични Данни

Събирането на лични данни е базирано на заявка или съгласие за доставката на даден услугата/продукта до крайният потребител/клиент. Като регистрацията в сайта ни http://televisonset.com не е задължителна Основни лични данни, които са необходими за изпълняване на този процес са:

1. Име и фамилия

Тази информация е нужна, за да се идентифицира потребителя било то физическо или юридическо лице, което трябва да получи услугата/продукта съответно и за да се оформи доставката на даден продукт.

2. Адрес за доставка

Конкретизиране мястото за получаване на услугата/продукта. Може да бъде; личен адрес, офис на спедиторска фирма с която работим (или е заявена от клиента, като предпочитана), адрес на юридическо лице/фирма.

3. Електронна поща(e-mail)

Електронната поща се изисква при регистрация в сайта http://televisonset.comОсновното му пред-значение е обратна връзка с потребителя/клиента съответно за получаване на информация относно поръчката му. Използва се и при несъответствие на наличности, грешни или непълни данни от страна на потребителя/клиента.

4. Телефонен номер.

Телефонният номер се изисква от спедиторските фирми за доставка!

Важно! Бърза връзка с клиента при необходимост чрез телефонен номер http://televisonset.com не използва! Всяка обратна връзка с потребителя/клиента става посредством  цифрови писмени съобщения  електронна поща съкратено e-mail.

Всеки клиент има право да изтрие, коригира данните си по всяко време. Корекция на лични данни може да бъде извършена през сайта http://televisonset.com/index.php?route=account/login, както и чрез писмена заявка на електронната ни поща e-mail: televisionset.tv@gmail.com, можете да използвате и формата ни за връзка с нас http://televisonset.com/index.php?route=information/contact .

В рамките от 24 до 72 часов срок заявката ще бъде изпълнена. 

При по-голям срок от описаният за изпълнение на поръчката ви ще се свържем с вас предварително да уточним краен срок на изпълнение.

http://televisonset.com не използва за директен маркетинг и не предоставя на трети страни!!! електрона поща(e-mail) и личните данни(име, фамилия, адрес, телефонен номер).