UA-116536481-1

Информация за доставка

            Всички разходи, извършени от televisonset.com за транспортни такси и спедиторски разходи, ще бъдат заплатени от поръчителя (клиента). Всички поръчки предадени на превозвача ще се считат  за доставени на клиента и риска от загуба, ще премине към клиентите.

televisonset.com ще положи всички разумни усилия, за да планира доставка възможно най-бързо. Максимално време за подготовка и изпращане на пратката към поръчителя/клиента 3 дни. При период различен от посочения ще се свържем с поръчителя/клиента на посоченият от него e-mail адрес за уточняване и съгласуване на периода по доставка.

televisonset.com не носи отговорност за неизпълнение на поръчката на точно определена дата. 

Към момента се използват услугите на спедиторска фирма "ЕКОНТ" и цената на доставката до 2 килограма е фиксирана с варираща цена между 4-6 лева. Обявената цена важи единствено когато се извърши до ОФИС на фирма ЕКОНТ.

При желание от поръчителя/клиента пратката да бъде изпратена до точен адрес цената варира и зависи от наложеният платеж от 5 до 12 лева и се покрива от самият поръчител/клиент. За по-голяма точност в цената на доставката използвайте калкулатора на фирма ЕКОНТ - калкулатор